Medlemsblad Nr 3 År 2021 – RSMH FörGätMigEj

Aktuellt

Hej bästa medlem.
Hur står det nu till med Covid?
Vad säger Folkhälsomyndigheten?
Vi måste alla ta ansvar för att minska smittspridning. Vaccination är bästa sättet att undvika allvarlig sjukdom och spridning av Covid-19. Stanna hemma vid symtom.
Allt detta indikerar att Covidfaran EJ är över. Vi måste alla ta ansvar och vara försiktiga.
För lokalen gäller fortfarande att vi måste begränsa antalet inomhus, så fortsätt att ringa och anmäl att du tänker komma så personalen kan ha koll på antalet besökare.

Lokalens öppettider är:
Måndag – fredag klockan 10:00 – 16:00.
Söndagar 12:00 – 16:00.

Ta hand om dig och dina medmänniskor.

Medlemsavgiften 2022

Medlemsavgift.
Nu börjar det bli dags att betala medlemsavgift för 2022 (160:- för enskild medlem alt. 240:- för familjemedlemskap).
Medlemsavgiften betalas för kalenderår dvs från 1/1 till 31/12 så om du betalade medlemsavgiften sent 2021 så skall du betala 2022 års så snart som möjligt helst senast i januari, för att vara medlem år 2022.
För dig som har varit medlem 2020 och inte betalt för 2021 så behöver du göra det snarast.
Tänk på att det har stor betydelse för föreningen att vi har så många medlemmar som möjligt, inte minst för dialogen med kommunen när det gäller vårt ekonomiska stöd.
Men framför allt att du stöttar föreningen och vi har ambitionen att stötta dig som medlem och erbjuda en trevlig gemenskap.
Vi finns för varandra.
Pg.nr: 59 86 24-5.
Kom ihåg att du måste skriva avsändare för att vi skall veta från vem betalningen kommer.

Aktuella Aktiviteter

Våra pågående aktiviteter.
Korvgrillning, på onsdagar grillar vi korv, vi tänder grillen 11:30 om vädret är dåligt så fixar vi på spisen inomhus. Om önskemål uppstår så kan korv grillas varje dag eller stekas/kokas på spisen
Fredag är det lunchservering som man som vanligt måste anmäla sig till personalen innan.
Ellenor har filmkvällar en lördag i månaden. Nästa tillfälle är den 11 dec filmen: Last Christmas 18.00. Ellinor återkommer om filmkvällar under 2022.
Personliga ombuden kommer till föreningens lokal första onsdagen i varje månad. Då kan du få hjälp om du har problem med myndighetskontakter.
Tjejgruppen som har träffats på Aktivitetscenter Nygatan 4, har nu startat upp igen. Diskussion pågår om den eventuellt skall flyttas till vår lokal.
Har du förslag på aktiviteter som kan startas med rådande pandemi-restriktioner, så hör av dig till föreningen så hanterar styrelsen det för vidare planering och information till medlemmarna.
Nya grupper tidigast 2022.

Vad Händer Mer
Nu knackar snart tomten på dörren. Tänk att det bara är (vid skrivande stund) 2 månader kvar till Julafton.
Styrelsen och personalen har förslag om att vi i år som förut om åren serverar en Jultallrik för 50:- för medlemmar. Detta kommer att ske söndagen den 19/12, kl. 13-15. Du som är medlem och intresserad kan skriva upp dig på lista i lokalen eller ringa till personalen och anmäla dig.
Styrelsen träffas som vi tidigare har bestämt för temamöten varje onsdag då vi dyker lite djupare i någon specifik fråga.
Om du som medlem har något som du vill att vi diskuterar/fördjupar oss i på ett onsdagsmöte så får du gärna höra av dig till föreningen så tar personalen emot ditt förslag, om du vill ha återkoppling på vår diskussion så lämnar du din mailadress så hör vi av oss.

Det finns idéer om framtida verksamhet Vi har på onsdagar bl.a. pratat om att ha kvällsöppet, att ha föreläsningar i olika ämnen bl.a. artrosföreläsning som skulle kunna vara starten på en artros-skola. Vattengympakurs och olika utflyktsmål eller studiebesök har också diskuterats.
Om du har några andra förslag eller om du är intresserad av några av dom förslagen som vi har redovisat här så hör gärna av dig till föreningen. Om du har någon specifik kompetens som kan användas och du vill ställa upp på dina kamrater, hör av dig föreningen.

Enskild/Privat Egendom
Hej medlem vi i styrelsen har kommit fram till genom hörsägen att det finns medlemmar som har privat egendom hos oss. Detta tycker inte styrelsen är ok att föreningen ska ta ansvar för. Därför vill vi att den/de medlem/ar som anser sig ha privat egendom bör snarast hämta den/dessa innan årsskiftet annars anser vi att egendomen tillfaller föreningen.

Distriktet informerar
Idékonferens Focus 2022.
2021-11-23 Kl. 13:00
Mer information om plats kommer strax

Mobilnumret Är 076 427 3669

Håll avstånd, håll ut och håll kontakt
så ses vi snart.