Medlemsblad Nr 4, juni 2012

Marianne Björkgren ska hålla en fortsättning på temat ”Kommunikation och konflikt-hantering” tillsammans med Arne Arenteg, RSMH Sthlm, onsdagen den 13 juni kl. 13 – 16.

”EN VANLIG DAG” på Kulturhuset i Stockholm, Galleri 3, 14-16 juni 2012.
Med hjälp av engångskameror har tretton RSMH-medlemmar, bl.a. Åsa Johansson från Södertälje, dokumenterat en vanlig dag i livet. Det är Vernissage torsdagen den 14 juni kl. 14, och vi ska åka dit tillsammans med pendeltåg från Östertälje kl. 13.12 (i första vagnen).
Obs! Vi har vår föreningslokal stängd den dagen.

Vi har beslutat att flytta vår Filmeftermiddag till varannan torsdag i stället. Så fr.o.m. torsdagen den 21 juni träffas vi kl. 13.00 varannan torsdag, udda veckor, i vår föreningslokal och tittar på en film tillsammans.
Filmeftermiddag gäller endast medlemmar.

Vi ska ha en Midsommarfest fredagen den 22 juni kl. 16.00. Det är en grillfest, och föreningen bjuder medlemmarna på allt utom det de vill grilla. Det finns en anmälningslista i vår föreningslokal men det går också att ringa in anmälan., och sista anmälningsdag är måndagen den 18 juni. För icke medlemmar kostar det 40:- Kr. / person.

De här aktiviteterna fortsätter som vanligt, välkomna:

Högläsningsgruppen träffas varannan måndag kl. 14–16, jämna veckor.
Rösthörargruppen träffas kl. 17 sista måndagen varje månad (sommaruppehåll juli och augusti) på Nygatan 4, 3 tr.
Tisdagsutflykterna: Vi träffas kl. 13 varje tisdag på biblioteket i Luna, för att umgås och gå och fika tillsammans.
”Gröna fingrar”, gruppen som pryder vår trädgård och odlar ätbara saker, träffas kl. 14.00 varannan onsdag udda veckor.
Söndagsöppet: Vi har öppet kl.13-16 varje söndag, för fika och gemenskap.

Obs! Om vi förändrar veckoplanen någon gång informerar vi om det i Länstidningen, del 1, under rubriken Föreningsnytt, och på vår förenings egen hemsida: www.rsmhsodertalje.se

De Personliga ombuden gör ett sommaruppehåll nu, och kommer till vår föreningslokal nästa gång ca kl. 13 onsdagen den 29 augusti.

Lunchservering varje fredag kl. 12 för 30 kr. Föranmäl dig senast dagen innan.

Välkommen in till föreningen!